ARPEELY

2019

Location : Tel Aviv

Type : Office
Square Meter : 350

 

The diagonal design of the office was driven by the existing layout of the space, which revealed a slanted wall and beam. The motif was entwined throughout the entire planning process – the division of space, the floors and ceilings, carpentry and the lighting.

 

The CNC perforated partitions were designed to answer the client request to create private and quiet enviorment in the open work space.

They separate the open work space from the corridor and enables the employees a sense of privacy, while still allowing natural light to reach the corridor. Acoustic tiles were situated above all work posts to enhance acustic.

תורמן רומנו - תכנון ועיצוב משרדים

Ha'tasia 9, Tel Aviv 
office@turmanromano.com
+972 52 770 2081
YARDEN TURMAN
Co Founder
 
YOSSI ROMANO
Co Founder
 
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

© 2020 Turman Romano.

Design & Dev. Bodasher Studio 

logo_NOstrip_header.png