2020

Location : Ramat Gan

Type : Office
Square Meter :200

 

PORAT LAWYER FIRM

פורת הוא משרד עורכי דין שנגע לנו בלב מהשניה הראשונה, הכרנו אנשים מדהימים שנתנו לנו לעשות את מה שאנחנו מרגישים וחושבים על החלל.

בגלל גודלו הדגש היה על הפרטים הקטנים והתכנון נמשך זמן רב יותר מתכנון חללים גדולים משום חשיבות מיקסום החלל, לא סתם אומרים שדברים טובים מגיעים בחבילות קטנות.

האתגר הגדול היה ההתמודדות עם חלל של 130 מ"ר עם דרישות פונקציונליות שאפתניות: חלל כניסה עם פינת ישיבה, אזור קבלה, מטבח  כולל מקומות אכילה, עמדת הדפסה, חדר ישיבות מרווח ומרשים ל-10 אנשים , 5 חדרי עורכי דין המקבלים קהל.

 

יחד עם זאת הלקוח ביקש תחושת מרחב - שלרגע לא ירגיש צפיפות.

כדי ליצור את התחושה הזאת השתמשנו בחומרים קרים בחללים הציבוריים וחומרים חמים בחדרים הפרטיים.

הבטון, גווני הלבן ושימוש במראות נותנים את תחושת הגודל והמרחב הנחוצים בחללים ציבוריים, ואילו במשרדים הפרטיים, רצפת פרקט ונגרות בהתאמה אישית, נועדו לתת תחושה ביתית ולהעניק ללקוח את תחושת הביטחון אותה הוא מחפש אצל עורך דין. 

רקדניות הבלט היו הפרט האחרון שהתחבר לנו בדמיון באופן טבעי ומושלם לפרויקט - קו אלגנטי ומעודן, מלא תנועה ויצירתיות.

This project touched our hearts from the first moment. We met remarkable people, who allowed us to create a space that coincided with our aesthetic instincts. 

 

Seeing this was a small scale project, maximizing the space was critical and demanded special attention to every small detail. As a result, the planning process was considerable, even more so than it is with large scale projects. 

 

In only 130 sqm we had to fit in 5 private offices for the lawyers, a spacious conference room, a reception desk and lounge, a printing and binding area, a kitchen including a dining counter, and plenty of storage space for legal documents. 

 

To comply with the Client's wishes without compromising on a spacious and pleasant office space, we used cold tones and materials in the public areas: concrete, mirrors, marbel, black and white coatings. In the hallway, slanted elements were installed along the glass partitions, to create fluid and dynamic motion across the office. A mirror set at the end of the hallway creates an optical illusion of a never-ending, full of interest, passageway.

 

In the public area felt planks were installed as ceilings, continuing into the conference room and opening up the space. The triangled planters and sitting elements situated inside and out of the conference room enhance the illusion of one open space.

The private offices were designed in warm materials, to create a secure and homey feeling for the lawyer's clients.

 

The Ballet Dancers who participated in the photoshoot session are the last element added to complete our vision for the office, as an elegant and refined space, full of movement and creativity.

hi04.jpg
instagram_post_vid_5.gif